Fimomad


At fremstille madvarer i Fimo begyndte jeg på tidligt, men resultatet var ikke noget at råbe hurra for.Der var flere ting, jeg var uopmærksom på. For det første størrelsen, dernæst farven og ikke mindst teknikken. Jeg øvede mig flittigt for at få tingene til at se rigtige ud men ikke nok. Mit møde med dygtige Angie Scarr først ved at læse hendes bøger og siden ved at deltage i et af hendes workshop’s hos Miniseum, fik jeg det skub,jeg havde brug for.Det var en fantastisk oplevelse, at blive præsenteret forde forskellige teknikker, der er så vigtige for et godt resultat.Mange prøver er havnet i skraldespanden. Lige så stille prøver man at skabe stadig vanskeligere emner. De første forsøg gjaldt små kager og forskellige brød, dernæstsmørrebrød med pålæg og pynt. Den sidste gruppe omfatter grønsager, frugt, kødvarer, osteanretninger, fiskeretter og ikke mindst marmelade.Der er ingen ende på mulighederne. Jeg håber I vil nyde de små eksempler på siden.





Grønsager

< >

Frugt

< >

Ost

< >

Marmelade

< >

Bananer

< >

Ost

< >

Smørrebrød

< >

Grønt

< >

Grønt

< >

Grønt

< >

Frugt

< >

Kød

< >

Grønt

< >

Kager

< >

Småkager

< >

< >

æbler

< >